Danhostel Henne Strand
1
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458
6854
Postal area: 
Henne
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Anna Grethe Christensen

Åbningstider

06.06 - 09.09 (Tid)
06.06 - 09.09 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
40
antal værelser: 
11
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
11

Overnat billigt, hyggeligt og anderledes i et af landets mest attraktive ferieområder ved Henne Strand. Metervis af hvide sandstrande og vind i håret, om det er til vands, til hest eller i luften. Besøg også de vilde klitplantager og Gråmulebjerg, som er den højeste klit i den tilsandede egeskov.

Et af Danmarks mest populære bade- og turiststeder ved Vesterhavet er Henne Strand, der ligger i Varde Kommune ved Vesterhavet. Dette område er præget af hvide sandstrande, klitter og skov, og selve byen rummer flere velassorterede forretninger, købmand, legetøj, tekstilvarer m.m. Her er spisesteder til enhver pengepung, herunder et par anbefalelsesværdige restauranter samt en fiskehandler, der stiller sin vogn op hver anden dag. Hvad de fleste ikke ved er, at Henne Strand oprindeligt skulle være grundlagt som vikingeby, så måske er du heldig at finde spor fra vores forfædre.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed – løb i morgenkåbe de 500 meter til stranden
Midt i byen ligger Danhostel Henne Strand, der er et lille familiedrevet vandrerhjem med 40 senge og 11 værelser. I dag kommer mange forbi ud fra en pludselig indskydelse, hvis de gerne vil møde andre eller nyde aktiviteter ved Vesterhavet. Det er primært den fantastiske beliggenhed midt imellem havet og Henne by, der tiltrækker gæsterne. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed samt en stor portion charme er nøgleordene for Henne Strand. Her kan du gribe badekåben og efter kun 5-10 minutter stikke fødderne i sandet. For her er kun 500 meter til den brede, hvide sandstrand, flotte klitter og klitgryder med læ. Det er et sted, hvor der kommer mange kite-surfere, vandrere, cyklister og singler... og nogle gourmet'er dukker også op for at spise dyrt i nærheden og bo billigt. Hver aften er der gratis kaffe og te med et beskedent tilbehør på vandrerhjemmet. Hvis det ikke er for varmt bliver der tændt op i pejsen. Stedet charme gør, at mange vender tilbage år efter år for at få en god overnatning midt i et af Danmarks mest attraktive ferieområder.

Vilde klitplantager med dyreliv, golf, heste og badeland
Nord for Henne Strand kommer først Lyngbo Hede og herefter Blåbjerg Klitplantage. Og, tættere på havet ligger Gammelgab, Ringkøbing Fjords oprindelige udløb til Vesterhavet. Er I til høje klitter, så skal I besøge Gråmulebjerg i den tilsandede egeskov syd for Henne Strand. Alle områder er rige på dyre- og fugleliv bl.a. kan man se træk- og standfugle og måske også studere kronhjorte. Indenfor 3 kilometers afstand finder I også golf- og ridemuligheder. Endeligt finder I også et mindre indendørs badeland cirka 3 km væk, mens I skal køre 5 km for at finde det store af slagsen.

Historiens vingesus – et fællesrum med mange fortællinger
Når du står i fællesrummet på Danhostel Henne Strand, kan du mærke vandrerhjem-historiens vingesus. Her har været dans og sang til den lyse morgen, når de fjernede langbordene i fællesrummet. Og, her har Otto Leisner sat sit fingeraftryk med den herligste tegning af to cyklister ved vandrerhjemmet. I gamle dage kom alle næsten cyklende til stedet, og vært Ole Møller Nielsen har gemt alle gæstebøgerne fra 1937, hvoraf et udpluk er hængt op på væggen.

Reserveringer ved mail hennestrand@danhostel.dk og telefon 75 25 50 75
10% rabat er indeholdt i aftalte priser.

Vi henter og bringer gerne fra Henne station til din overnatning på Danhostel Henne Strand og retur.

Vi er gerne behjælpelig med at finde anden overnatning i og ved Henne Strand.

Vi har åbent i påsken men ikke i pinsen

Danhostel Henne Strand holder åbent fra 1. juni til 15. september. I tiden før og efter kan overnatning aftales telefonisk.

Faciliteter

trådløst internet
trådløst internet
cykler

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab
6830
Nymindegab
Fra pris: 
335 DKK
Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1 + 1A
6840
Blåvandshuk
Fra pris: 
295 DKK
Danhostel Hvide Sande
Numitvej 5
6960
Hvide Sande
Fra pris: 
210 DKK
Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80
6700
Esbjerg
Fra pris: 
275 DKK