PERMISSION - HOVEDKONTORET

  ”JA TAK JEG VIL GERNE GIVE SAMTYKKE TIL AT MODTAGE MAIL VEDRØRENDE JERES PRODUKTSORTIMENT”
  Link til persondatapolitik (teksten herunder)

   

  Danhostel Danmarks Vandrerhjem [og de Danhostels der er medlemmer af foreningen (Se en liste over alle Danhostels /availability?all_hostels=1&no_pagination=1) må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, [notifikationer, push beskeder og widgets]) [og breve] [og ringe mig op] omkring [relevante produktarter], kampagner, konkurrencer, markedsføring og support, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

  Danhostel må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, Danhostel allerede har eller får fra anden side, også fx cookies [fra Danhostels hjemmesider og danhostel.dk], bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig.

  Danhostel-foreningen må dele data om mig og mine aktiviteter internt i foreningen og med foreningens (Link til side med partnere samarbejdspartnere danhostel.dk/partnere) og benytte sådan information til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil.

  Mine data vil blive opbevaret af [Danhostels-enhed], som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

  Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via [fx e-mail/web], også over for de samarbejdspartnere, Danhostel har delt mine data med.

  [Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Danhostel benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.]

  Klik her (link til Danhostels Persondatapolitik /persondatapolitik) for at få oplysninger om Danhostels persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, Danhostel har om dig og mulighed for at opdatere data.

  Om Danhostel

  Læs om Danhostels historie, kontakt, katalog, mobil app, presse, billeder, hovedkontoret m.m. lige her.

  Gode tilbud

  Se her en oversigt over aktuelle tilbud fra vores Danhostels rundt om i hele landet.

  Gaven til hele familien

  Køb et Danhostel Gavekort og forær familien en dejlig oplevelse. Fra 200,-