Danhostel Sport Vejen
4

Tilgængelighedsmærke - God adgang

Kursus certificeret

Danhostel Vejen
Anmeldelser er på vej
Petersmindevej 1
6600
Postal area: 
Vejen
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 7536 2510
Vært/værter: 
Susanne Pedersen og Jakob Sander

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal hytter: 
8
antal senge: 
81
antal værelser: 
16
antal værelser med bad og/eller toilet: 
16

Aktiv ferie for hele familien

Hold din næste ferie på Danhostel Sport Vejen og kom hjem igen i styrket form. Danhostel Sport Vejen er en del af Vejen Idrætscenter, og sammen byder de velkommen både til dig/jer som elsker at være aktive eller trænger til afslapning i naturskønne omgivelser.

Sportspas
Du/I kan købe et sportspas, som gør at du/I frit kan benytte jer af Vejen Idrætscenter mange aktiviteter og faciliteter hele dagen lang, så længe jeres ophold varer. Vi har aktiviteter og faciliteter for hele familien i alle aldre. F.eks. Svømmehal- og Helseområde hvor der er plads til både leg og afslapning. Motionscenteret hvor du/I har mulighed for at få sved på panden og alle vores træningshold. Springhallen for børn og barnlige sjæle.

Tre gode golfbaner i området
Har du et golfkørekort i baglommen, og ønsker du at teste Sønderjyllands fine baner? Så kig forbi Vejens egen golfklub. Her kan du spille golf på den naturskønne 18 hullers bane eller øve dig på Danmarks vel nok bedste 9 hullers Pay & Play bane. Når du først er kommet i gang, så fortsæt evt. træningen på de flotte baner i Holsted eller Jels. Sidstnævnte er i øvrig den første herhjemme, der er opbygget efter den amerikanske USGA-standard med meget store greens, der er hele 700 kvadratmeter i gennemsnit. Måske er det værd at kunne berette om, når du er hjemme i din egen klub igen.

Syngende sten og barske vikinger
Glem ikke at gå en tur i Vejen by og måske også ind i den smukke park, Troldeparken. Her har børn mulighed for at lege, og voksne kan få sig en god gåtur. Afprøv parkens legeplads og slip fantasien løs i mødet med de sjove skulpturer, De Syngende Sten. Ønsker familien mere eventyr, så hop i bilen og tag en tur sydover til Jels, hvor I kan opleve vikingetidens glødende romantik og drabelige fægtekampe i byens unikke friluftsforestillinger. Stykkerne, der har fundet sted siden 1976, udspringer alle af den nordiske historie, og er en kæmpe oplevelse både for børn og voksne.


Danhostel Sport Vejen - et hostel med ideelle muligheder for et aktivt ophold

Centralt placeret ved motorvejen mellem Esbjerg og Kolding ligger Danhostel Sport Vejen.

Vandrerhjemmet er en del af Vejen Idrætscenter, der er et af regionens største idrætsanlæg med svømmehal, springhal, squash- og motionscenter, idrætshaller og et stort udendørs anlæg til atletik, fodbold, tennis m.v.

Danhostel Sport Vejen og Vejen Idrætscenter lægger stor vægt på, at indlæring, sundhed og fællesskab indgår i jeres ophold uanset om det gælder ferie, konference, lejrskole eller sport.

I området omkring vandrerhjemmet er der bl.a. flere golfbaner samt smuk natur langs Hærvejen og muligheder for fiskeri i Kongeåen. Med placeringen centralt i landet er der kun en halv times kørsel til LEGOLAND samt øst- og vestkysten.

Byerne Esbjerg, Ribe, Kolding og Vejle med hyggeligt byliv og deres attraktioner er ligeledes inden for kort køreafstand.

Book dit ophold på et hostel med ideelle muligheder for et aktivt ophold og hyggeligt samvær på Danhostel Sport Vejen.

Faciliteter

café
internet
Internetadgang i fællesområde
Tv-stue
WIFI
vaskemaskine
internet på værelset
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Kolding
Ørnsborgvej 10
6000
Kolding
Fra pris: 
215 DKK
Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16
6760
Ribe
Fra pris: 
207 DKK
Danhostel Vejle Facade
Vardevej 485 Skibet
7100
Vejle
Fra pris: 
250 DKK
Danhostel Grindsted-Billund
Banegårdsvej 34
7200
Billund
Fra pris: 
395 DKK