Studietur

  Danhostel har overnatningssteder fordelt over hele landet

  Her får man høj faglighed, studierelevante oplevelser, god mad hver dag og placeringer tæt på natur, kultur og aktiviteter.
   

  Vores værter hjælper med at sammensætte en studietur med højt fagligt niveau

  Du kan roligt tage på studietur hos os, vi ved hvad der skal til for at gøre store grupper glade for deres ophold.

  Vores Danhostels har gode faciliteter og overnatningsmuligheder til mange forskellige typer studiegrupper, erhvervsskoler, gymnasier og HF-kurser, professionshøjskoler, universiteter og voksenuddannelsescentre - vi har plads til jer og kan rumme alle gruppetyper.

  Vi har moderne og komfortable overnatningsfaciliteter til gymnasier og uddannelsesinstitutioner, bl.a.
   

  • Enkelt/dobbeltværelser til underviser
  • Hjælpsomme værter med stort lokalkendskab
  • Mulighed for tre gode fleksible måltider om dagen for grupper herunder specialforplejning
  • Gode fællesrum og grupperum til fagligt og socialt samvær
  • Mulighed for fritidsaktiviteter (konkurrencer, teambuilding, mm.)
  • Danhostel tilbyder optimale rammer for jeres studietur
  • Vores Danhostels ligger typisk tæt på steder af historisk eller naturmæssig værdi – vi ligger i områder, der kan være til både inspiration og formidle relevant information i forbindelse med studieprojektet for en given studieretning eller uddannelse. Mange af vores overnatningssteder ligger i naturskønne områder, ved vandet eller tæt på mange af Danmarks smukkeste nationalparker.

   

  Moderne faciliteter, komfort og hyggelig atmosfære

  Danhostel er indrettet og tilpasset, så de matcher de studerendes behov og ønsker. Vi tilbyder en god seng at sove i, gode og sunde måltider og hyggelige omgivelser med mulighed for aktiviteter både ude og inde. Vi har moderne mødelokaler med AV-udstyr og trådløst internet, hvor underviseren har mulighed for at mødes med de studerende og samle op på dagens faglige aktiviteter. Vi har ligeledes hyggelige opholdsstuer, hvor de studerende kan mødes og hygge sig i dagens løb eller om aftenen.

  Prøv et studieophold på et af vores Danhostels, og nyd den uformelle stemning, det gode personlige værtskab, vores rummelige værelser og den gode pris.