Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Østervej 4, 4640 Faxe
  Telefon
  +45 5671 4181
  Vært(er)
  Morten Romme / Charlotte Henriksen
  Email
  faxe@danhostel.dk

  Danhostel Faxe

  Forstenede krokodiller og charmerende renæssanceslotte i det sydsjællandske

  På kanten af Faxe Kalkbrud og med udsigt over små, blå søer ligger Danhostel Faxe. Prøv en overnatning eller to her på dette idyllisk sted midt i den sydsjællandske natur, hvor der er plads til alle, der elsker hygge og god service.

  Danmarks største hul i jorden - Faxe Kalkbrud
  Når du overnatter på Danhostel Faxe er du simpelthen nødt til at besøge Europas største og smukkeste kalkbrud, Faxe kalkbrud. Når du går ned i kalkbruddet, befinder du dig på bunden af et 63 millioner år gammelt hav, hvor hajer, krokodiller og blæksprutter svømmede rundt mellem smukke koraller. Det er dem, som har været med til at danne det store kalkbrud, som vi ser i dag. Er du eventyrlysten kan du tage med guiderne fra Geocenter Faxe på fossiljagt. Eller leje din egen hammer og mejsel på museet og så selv gå på eventyr. Et besøg her kan sagtens fylde en dag og er helt sikkert et minde for livet.

  Gisselfeld Klosters blomsterpark
  Har du mere lyst til at lege Robin Hood med dine børn, så besøg Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborg, Gisselfeld Kloster. Navnet kan føres helt tilbage til år 1370, men bygningerne, der i dag står på området, blev bygget i perioden 1547 til 1575 af Danmarks rigshofmester, Peder Oxe. Faktisk er navnet lidt misvisende; Gisselfeld Kloster har aldrig fungeret som kloster, men har derimod været et forsvarsanlæg med ringmur, vindebroer, skydeskår og voldgrav. I dag er Gissenfeld Kloster et af Danmarks største godser med et samlet areal på 3.850 hektar land og over 40.000 gæster årligt. Nyd området, den smukke slotspark med de mange karpedamme og havens botaniske sjældenheder.

  Nikolines sodavand og BonBon-land
  Tilbage på vandrerhjemmet kan du nyde den sydsjællandske ro eller måske gå en tur ind til Faxe bymidte og se på butikker. Navnet Faxe betyder faktisk hestemanke, og i byens centrum står der derfor en skulptur med de mytologiske heste Rimfaxe og Skinfaxe. Besøg monumentet og måske Nikolines lille bindingsværkshus i Nørregade, hvor Faxe Bryggeri startede i 1901.

  Afbestillingsregler for Danhostel Faxe

  Danhostel Faxe – Fascinerende fossilfund og særlig service

  Danhostel Faxe er placeret tæt på byens centrum med en dejlig udsigt over Faxe Kalkbrud. En unik mulighed for at gå på opdagelse efter 63 millioner år gamle hajtænder og fossiler.

  Hos naboen Geocenter Faxe kan I se nærmere på disse og massevis af andre fascinerende fund, ligesom der er en moderne dobbeltbiograf.

  Af gode udflugtsmål i nærheden kan nævnes den fantastiske strand på Feddet, Geomuseum Faxe, Biografen Kanten, minibyen i Faxe Ladeplads, Bonbonland i Næstved,  Skovtårnet, Camp Adventure i Haslev og Svæveflyveklubben i Kongsted samt adskillige herregårde i det naturskønne område. 

  På Danhostel Faxe er der 19 værelser med plads til op til 73 gæster.

  Desuden er Danhostel Faxe en unik arbejdsplads, som har udviklingshæmmede borgere i beskyttet beskæftigelse og uddannelse.

  Danhostel Faxe modtog i 2010 en jubilæumspris fra Danske Handicaporganisationer.

  Oplev selv den særlige service på Danhostel Faxe. 

  Åbningstider

  Søn - Lør
  02/01 - 20/12(Tid)
  Søn - Lør
  02/01 - 20/12(Tid)
  Søn - Lør
  02/01 - 20/12(Tid)
  Søn - Lør
  02/01 - 20/12(Tid)

  Info

  Antal senge
  73
  Antal værelser
  19
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  17
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  2

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Faxe på Google Maps

   

  Danhostel Faxe på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Stevns
  Ved Munkevænget 1, 4660 Store Heddinge
  fra 391,50 kr.
  Danhostel Vordingborg
  Præstegårdsvej 16-18, 4760 Vordingborg
  fra 385,00 kr.
  Danhostel Ringsted
  Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
  fra 378,00 kr.
  Danhostel Ishøj Strand
  Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
  fra 607,50 kr.