Storby shopping i Danmark

  Storby shopping i Danmark
  I Danmark har vi København og Strøget med dets mange gode mærkevarebutikker og shopping. Vi forbinder hovedstaden med det sted, hvor de mest moderne og eksklusive varer er at finde. København er det perfekte sted at tage hen, når ferien skal bruges på indkøb eller nogle af de oplevelser, som du kun finder lige her. En smuttur til Malmø kan også klares nemt fra Danmarks hovedstad.

  Nummer to på Danmarks kortet, når det kommer til shopping er Aarhus, ”Smilets by”, der ud over et rigt byliv, også byder på kunst og kultur i verdensklasse. Med sine gode forbindelser både med tog, færge og bus, er Aarhus oplagt til en shoppeferie i det jyske.

  Shoppingby nummer tre på listen er Odense, der med sin gode placering midt i landet, er nem at komme til fra alle vinkler. Odense byder på en historisk by, der ud over shopping, tilbyder smukke omgivelser med mange gamle bygninger og attraktioner som H. C. Andersens hjem.

  Ud over de tre store byer, finder du også gode muligheder for shopping i Helsingør, hvorfra du også kan tage et lille smut til Helsingborg i Sverige og shoppe til fordelagtige svenske priser. Vi kan også anbefale et tur til det sydlige Jylland, Sønderborg er også kendt for gode shoppingmuligheder, og her er det oplagt med en tur over grænsen ved samme lejlighed. Det nordlige Danmark byder også på gode shopping muligheder, i Frederikshavn hvor du kan kombinere en shoppeingtur i det nordjyske med en tur til Norge, hvor der er også er rig mulighed for anderledes shoppingoplevelser. I vejle kan du kommer på shopping i "Danmarks Bedste Handelsby 2018" med hundredvis af kendte kædebutikker og mange spændende specialbutikker. I hjerte af byen finder du Vejles 900 meter lange og smukke granitbelagte gågade.

  shopping