Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Sct Peders Gade 16, 6760 Ribe
  Telefon
  +45 7542 0620
  Vært(er)
  Claus Pedersen
  Email
  ribe@danhostel.dk

  Danhostel Ribe

  Med en overnatning på Danhostel Ribe, er du midt i Europas smukkeste, lille by med direkte adgang til Nationalpark Vadehavet. Danhostel Ribe ligger også tæt på Ribe Domkirke, Vikingecentret, Danmarks største legeplads, vægterne og de mange velbevarede og fredede huse. Ribe er et sted, hvor ikke kun stærene kommer igen og igen og overnatter.

  Danmarks ældste by er Ribe, der ligger naturskønt tæt ved marskland, Ribe Å, Kammerslusen og ikke mindst Nationalpark Vadehavet i Sydvestjylland. Byens vartegn er Ribe Domkirke fra starten af 1100-tallet, der rejser sig majestætisk over det gamle bymiljø i Ribe. Den gamle købstad modtager mange tusinde turister fra hele verdenen hvert år for at opleve atmosfæren i den gamle by, der i 2014 vandt titlen "Europas smukkeste, lille by". Bag udnævnelsen stod Hotels.com og Global Grashoppers.

  Smuk udsigt over Ribe, udgang til Nationalparken samt lækker morgenbuffet
  Når I overnatter på Danhostel Ribe, så får I noget så unikt som direkte udgang til Nationalpark Vadehavet. Her er 170 senge fordelt på 40 værelser – alle med eget bad og toilet. Af de 40 værelser er 6 hotelværelser med fantastisk udsigt over Ribe. Du kan se mere til hoteldelen på www.hotelvadehav.dk
  Halvdelen af vandrerhjemmets værelser har udsigt til Ribes gamle bydel og Nationalparken. Her er en hyggelig gårdhave med roser, borde og bænke samt en cykeludlejning.

  Er I til sportsaktiviteter, så kan I besøge Ribehallen, der ligger lige ved siden af eller tage en gang bordtennis på vandrerhjemmet. Efter aktiviteterne er I måske blevet godt sultne. Nyd derfor en stor, dejlig morgenbuffet med hjemmelavet brød, hjemmelavet marmelade og økologisk müsli.

  Gratis fordelskort til byens og Vadehavets attraktioner
  Trænger I til at få en på opleveren, så hop i vandreskoene eller op på cyklen. Ved ankomsten til Danhostel Ribe får du en gratis app "Benefits for you" med fordele, der bl.a. giver rabat til mange af byens og Vadehavets attraktioner. Ved Nationalpark Vadehavet, der er udnævnt til UNESCO Verdensarv, er der store naturoplevelser året rundt. Her kan I bl.a. opleve Vadehavscentret, Østersture om vinteren, Sort Sol forår og efterår, sælture og vadehavsvandringer om sommeren. Tjek det ud her https://benefitsforyou.dk/

  Ribe Domkirke, Sort Sol og vægtere
  Fra Danhostel Ribe er der 5 minutters gang til centrum med Ribe Domkirke med den vildeste udsigt fra det 52 meter høje tårn.

  I Ribe eller i marsken omkring Ribe kan du to gange om året se fænomenet "Sort Sol", hvor stærene danser på himlen og danner de smukkeste formationer over Vadehavet. Om sommeren har det charmerende torv omkring domkirken en næsten sydlandsk stemning med caféer og restauranter. Om aftenen, kan du i sommerhalvåret opleve vægterne, måske endda høre dem synge, når de går deres runde fra maj til oktober.

  Ribe - juvelen i Jyllands vikingekrone
  På Ribe Vikingecenter og Museet Ribes Vikinger kan I opleve, hvordan vikingerne levede. Lonely Planet kalder Ribe for juvelen i Jyllands vikingekrone, for her kan I lære en hel masse om vikingerne og deres vilde liv.

  Danmarks ældste og bedste kystby
  Kom og overnat i Ribe - Danmarks ældste by. En by og et område med talrige priser og er bl.a. blevet kåret som "Danmarks Bedste Kystby" med 2 stjerner i Michelin-guiden.
  Se byens mange velbevarede og fredede huse, Museet Ribes Vikinger, heksemuseet HEX!, Jacob A. Riis Museum, det smukke kunstmuseum, Ribes mindste hus osv. Du kan bestemt ikke nøjes med en overnatning i Ribe, når du først er begyndt.

  Åbningstider

  Søn - Lør
  06/01 - 22/12(Tid)
  Søn - Lør
  06/01 - 22/12(Tid)

  Info

  Antal senge
  170
  Antal værelser
  40
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  40
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Ribe på Google Maps

   

  Danhostel Ribe på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Rødding
  Søndergyden 15, 6630 Rødding
  fra 250,00 kr.
  Danhostel Esbjerg
  Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
  Danhostel Vejen Sport
  Petersmindevej 1, 6600 Vejen
  fra 150,00 kr.
  Danhostel Jels - Thorhallen
  Ørstedvej 10, Jels, 6630 Jels
  fra 495,00 kr.