Cykelferie i Danmark

  Skønne naturoplevelser på den to-hjulede!
  I Danmark ønsker man at tilbyde cykelgæster den bedste service og kvalitet. Danmark har derfor mange gode cykelruter og cykelstier langs rigtig mange populære strækninger. En cykelferie hos Danhostel er en rigtig god og bæredygtig ferieform.
  Hos Danhostel har vi en række Danhostels der kan tilbyde noget ekstra til din cykelferie i danmark. Det kan være alt fra gode mountainbike ruter til billig cykeludlejning, guidede ruter eller bare Danhostels der ligger i nærheden af nogle af de mest populære cykelruter. Se bl.a. vores oversigt med de spændende panoramaruter her.

  Skal du på cykelferie i Danmark kan vi derfor anbefale at du besøger nogle af de Danhostels du ser på listen herunder. Flere af de listede Danhostels har også Aktiv Danmarks Cykel-mærke.

  Som noget nyt er mange Danhostels blevet en del af Aktiv Danmarks Bed+Bike mærkeordning. De Danhostels, der er medlem af ordningen garanterer blandt andet sikker cykelopbevaring, mulighed for at tørre vådt tøj og udstyr, mulighed for sund morgenmad, lokale cykelkort og ruter, der viser områdets muligheder samt køreplaner til bus og tog.

  Danhostels, der indtil videre er medlem af ordningen: Danhostel BlåvandshukDanhostel Sønderborg-Vollerup, Danhostel Sønderborg City, Danhostel Ribe, Danhostel Køge, Danhostel Store Heddinge, Danhostel Hillerød og Danhostel Helsingør.

  Se de spændende panorama cykelruter her ›

  Læs om cykelruten Berlin-København her ›
  Læs om cykelruten Vestkystruten her ›
  Læs om en cykeltur på Hærvejen her ›
  Vi glæder os til at byde dig velkommen på en bæredygtig ferie hos Danhostel.

   

  cykelferie Danhostel

  Fælles cykeloplevelser

  De bedste cykelruter skabt af lokale ryttere hvis du vil cykle med andre.

  Cykelferie og Sydhavsøer

  Med varieret cykelterræn & en lang række Danhostels er Lolland-Falster optimale til cykelferie for hele familien.

  Bike-Berlin-Copenhagen

  Ta´ cyklen til Berlin på den berømte Bike-Berlin-Copenhagen rute.

  Lars Løkke

  cykler for fællesskabet

  Bornholm Rundt på Cykel

  Der cykles for sjov og for motionens skyld, og IKKE for at vinde. Så alle har mulighed for at deltage og opleve Bornholms dejlige natur.

  Tour de Sydfyn

  Tour de Sydfyn starter fredag d. 29. juni i et regnfyldt Svendborg. Skønt med ferie.