Krop og bevægelse - Lejrskolefag

  Skal jeres lejrskole indeholde sport, motion og fysiske udfordringer så læs mere her.
  Skal jeres lejrskole indeholde motion, sport, adventure og fysisk aktivitet, så skal I vælge et af vores Danhostels der specielt kan tilbyde noget på dette område.

  I øjeblikket er især klatring og udfordringer med højder populære.

  Går jeres lejrskole til Bornholm kan I besøge Highpark midt i Bornholms smukke natur, med 4 klatrebaner i forskellige kategorier, udfordringer og sjov for alle.

  På Samsø er der også fokus på klatring, og her man kan udfordre sig selv på en 12½ meter høj klatrevæg.

  Endelig er der klatreparken i Odense, der strækker sig over flere kilometer i trætoppene og også byder på udfordringer for alle aldre.

  Skal klassen opleve sport i mere jordnære højder, kan flere af vores Danhostels byde på lejrskole ophold i nærheden af sportshaller, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter. Dette benyttes især af idrætslejrskoler, hvor aktivitet er i fokus. Tager I eksempelvis til Danhostel Sønderborg-Vollerup er der mulighed for alt fra ridning til udlejning af cykler.

  Skal lejrskolen indeholde svømning kan I eksempelvis tage et kig på Danhostel Køge, hvor I gratis kan komme i Køge Svømmeland, når I overnatter på vandrerhjemmet. Der er, kort sagt, mange muligheder, og I kan læse meget mere på de enkelte Danhostels lejrskolesider.

  Lejrskolefag

  Klik her for at komme tilbage til oversigten over lejrskolefag, og få endnu mere inspiration til en lejrskole med indhold hos Danhostel