Badminton:

  Fjerbold, træning og fællesskab på Danhostel Sport

  Præcision og hurtige bevægelser. Badminton er en sport, som kræver træning, og mange klubber arrangerer træningsophold for spillerne. Danhostel Sport er en række hostels, der tilbyder de allerbedste rammer for aktive sportsudøvere.


  Hos Danhostel Vejen og Vejen Idrætscenter driver man et af Danmarks mest specialiserede sportscentre. Her indgår sport og motion i alt, og ikke mindst træningslejre fylder i kalenderen.


  ”Vejen Idrætscenter tilbyder optimale rammer til jeres næste sportscamp – uanset hvilken forening I kommer fra. Med et væld af faciliteter og aktiviteter, gode overnatningsmuligheder, mødelokaler samt en sund og nærende forplejning er der alt, hvad der skal til, når I besøger os,” siger centerleder Jakob Sander.


  Jakob Sander forklarer, at Danhostel Vejen Sport og Konference var tidlige til at se mulighederne i at udvide aktiviteterne indenfor sport- og idræt.


  ”Mange undersøgelser viser, at danskerne dyrker mere og mere sport. Derfor skal vi også være med der, hvor det rykker, og her i Vejen satser vi massivt på sport, sundhed og fællesskab” siger Jakob Sander.


  På Danhostel i Vejen er badminton og anden ketsjersport også en kun lille del af de mange tilbud, som I vil blive mødt med på et træningsophold. Der er også svømmehal, atletikstadion, mountainbikebane, massage, kostvejledning og meget andet.


  Alt sammen faciliteter som tiltrækker mange aktive sports- og idrætsudøvere til Vejen.


  Hos Danhostel er vi drevet af fællesskab og aktivitet. Over hele landet tilbyder Danhostel gode faciliteter for sportsudøvere. For at komme vores allermest aktive gæster i møde har vi oprettet Danhostel Sport, et initiativ rettet specielt mod hold og enkeltpersoner, som søger det helt rigtige sted at udøve deres interesse.


  En vigtig del af den indsats består i at tilbyde sportsudøvere og deres hold en totalløsning. En løsning der inkluderer gode faciliteter, skønne værelser og den rigtige mad. Hos Danhostel Vejen Sport og Konference tilbyder man specielle sportscamp-menuer og mellemmåltider til at tage med på banen, når man blive sulten efter et par timer med fjerbolden.